Vi planlegger valpekull 

Vi har lenge tenkt over å få eget valpekull igjen . Vi har tenkt mye på mulighetene og tispe var en enkel valg , hannen var noe mer vanskelig. No har vi bestemmt oss på å paare Taiga vårt med Kamatz fra Harald Birkeland 😊

Dermet blir det valper allerede ved no kommende løpetid 😊

Dette med tanken på at Kamatz ikkje er den yngste lenger og vi rett og slett ikkje vil vente lenger .

Taiga

Taiga er en ung tispe på 2,5 år .

Ho har fra dag 1 vist at ho har mye potensiale og imponerte fra dag 1 . Taiga vil alltid være først og fremst og det var helt naturlig at ho måtte bli testet i led . Helt fra den dagen har ho gått led og trivest best i den posisjon , ho blir fornærmet når ho ikkje for gå led . Taiga har veldig lette og flytende bevegelser som gjør at ho løper energi sparend og jakter fart .

Taiga er eller fredlig i hundegården , trivest veldig med turer uansett om gåturer til fjells eller med hele spannet samtidig som ho liker å slappe av i sofaen .

Taiga er veldig glad i oppmerksomhet og kos og alle som kommer in i hundegården tar Taiga mer en gjerne i mot 😂

Kamatz

Kamatz er en stor , kraftig og slank hannhund. Kamatz går som weeldog eller spannhund i spannet , jobber hardt og jevnt og trivest veldig godt med det .

Han er en fredfull og vennlig hund som aldri lager bråk . Han er snill mot alt og alle og sjamerer de flerrste veldig fort .

Eg fekk møte Kamatz i fjor for første gang og ble veldig imponert av han .

Han har veldig lette og flytende bevegelser .

Kamatz er kullbror til Ole Dag Løvvold (Vargteam Kennel ) sin Vargen . Vargen har gidd mangen gode avkomm.

Begge foreldrene har ikkje gått noen løp men det ser vi ikkje på som negativ da begge foreldrene er veldig aktiv i turspann både som "hobby" og med turister .

Vi kommer til å beholde noen av valpene selv og gleder oss veldig på valpene 😊

Legger ved en fiktiv stammtavle av valpene .

Valpene blir selvfølgelig registrert i NKK 😊

10 visninger0 kommentarer