Taiga X Vargen Valper født den 23.05.2020 

Den 23.05.2020 ble det født 6 friske valper etter Taiga og Vargen . 

Taiga : NO39766/17

Taiga er ledertispen i kennel og en tispe som veit hva hun vil . Hun gikk ,6 mnd ung ,rett som leder i spannet og siden har hun gått i denne posisjon og trivest best der .Taiga har veldig lett og økonomisk gangemønster og elsker fart . I trening er hun veldig trygg på å passere alt vi møter på .  

Taiga er en sosial jente som elsker å være med på alt som skjer . Ho skal alltid være først .

Taiga er øyelyst fri men har fått en liten anmerkning på gonioskopi .  

Vargen : NO49441/12

Vargen er en stor hannhund som er meget sosial og trygg på seg selv og i omgang med andre 2 og 4 beinte . Han kom til oss i Januar og sklei rett in i flokken . Han er en utrolig vennlig og mild type . 

Vargen har gått all trening i vårt spann og det viser seg at han er en utrolig sterk type som ikkje kjenner stopp uansett hvor tung jobben er . Kaller han for damplokomotiv . 

Vargen ble øyelyst / gonioskopert som 10 åring og der ble det funnet trange vinkler under Gonioskopi . 

Dette har jeg diskutert med flere Veterinær og eg bestemte meg for å bruke han i avl likevell . Veterierene var enig i at det ikkje er hensiktsmessig å undersøke øyene til en hund over 7 års alder for 1. gang . 

Med bakgrunn på hvor mangen gode og sosiale avkom Vargen allerede har gidd og med bakgrunn på hvordan hele den hunden er har jeg valgt å bruke han i avl uansett resultat fra øyelysningen . Vargen har så mye mer gode sider en negative og er en utrolig frisk og rask 10 åring . Merker ikkje alderen på han . 

Har du spørsmål er det bare til å sende mld på mail eller facebook . 

24.06.2020 

Valpene er no 4,5 uker gammel , tiden går fort og valpene vokser i fullfart . 

Alle har fått seg gode heim og kommer til aktive hundekjører som allerede har Vargteam hunder og slekt til valpene . Det blir spennende å følge med de :-) 

Valpene er i fullfart no og utforsker verden med stor iver . Ikkje mye de er redd for og om det er noe skummel så tar de det som utfordring . 

Det er bestemmt at 2 valper kommer til å være hos oss . 1 tispe og 1 hanne . Susi kommer til å være hos oss av tispene men hann hund er vi forsatt ikkje helt betemt på . Ikkje enkel å velge av en så pass jevnt kull ..... 

19.08.2020 

No er valpene blitt 12 uker , alle valper som skulle flytte har flyttet til sine nye eier og har det bare bra :-) 

Som skrevet før ble Susi hos oss . I tillegg ble også Freki og vi er veldig glade for at det ble akkurat han :-)