Valper og Hunder til salgs / Omplassering 

På denne siden vil vi publisere Valper og Hundene som evtl kommer til salgs

 

Det er svær sjelden at vi omplasserer en av våres hundene da alle hundene har sine kvaliteter selv om de kanskje ikkje er den beste trekkhund . Vi prøver alltid til å gi alle hundene tilpasset trening så alle kan få være med oss . 

 

 

Vi avler fram kun valper når vi selv kan beholde selv . Så alle valpekull som blir født hos oss er avlet fram med tanken på at vi skal beholde selv  .  

Alle valper blir registrert i NKK , fått x4 ormekur , er chippet og fått 1. vaksine før de reiser til nye heim . De vil også få med seg en liten Valpepakke . 

Vi selger kun til aktive heim som kan gi en Siberian Husky det den treng i mosjon , trygghet og kjærlighet . Det er viktig å være klar over at hunden gjerne blir 15 år og vil kreve en del mosjon livet ut . 

Du kan lese mer om rasen hos Norsk Siberian Husky Klubb sine nettsider  http://www.siberian-husky.net/

Valper til salg 

Taiga X Vargen 

hann valp til salg

 

SOLGT !!

Pris : 13 000 NOK 

Fra Taiga sin kull vil det være en ledig hann valp til salgs . Det er ikkje bestemmt endå hvem av de 4 guttene blir hos oss og hvem som vil være til salgs . 

Valpene vil bli registret hos NKK , Chippet og vaksinert sammt har fått 4 X Ormekur , før de reiser til nye eierene . 

Mer info får du overfor i spalten Valpekull eller ved å sende mld per mail eller via facebook siden til Running Minks Siberian Husky .